Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

chainflex® nieuws 2023

Techniek verbeteren, kosten verlagen. Het is onze werk.

chainflex kabels van igus worden uiteraard altijd geleverd met een garantie tot wel 36 maanden, net als vele andere nieuwe producten van dit jaar. Wij introduceren een wereldinnovatie op het gebied van duurzaamheid en kleine radii en blijven gestaag uitbreiden op het gebied van aandrijftechniek. Wij voegen nu nog meer actuele technologieën aan ons assortiment toe. Het assortiment kabels met driedimensionale bewegingen wordt ook verder uitgebreid met nieuwe torsiebestendige kabels voor CAN-bus en Ethernet tot CAT7.


CF38.O.PE

Nieuwe hoogwaardige motorkabel CF38 zonder PE-geleider ...

... bestendig dankzij de TPE buitenmantel

Met de hoogwaardige CF38 motorkabelserie kan installatieruimte worden bespaard en kunnen tegelijkertijd lage temperaturen tot -35°C worden weerstaan. Met de nieuwe aderdoorsneden breiden wij de CF38-serie verder uit en vervangen wij tegelijkertijd de uit productie genomen modellen van de CF35.UL serie.

CF340.100.01

De oplossing voor krappe inbouwruimtes en lange rijwegen ...

... dankzij een hoogwaardige enkeladerige TPE kabel

De nieuwe CF340.100.01 is een aanvulling op de enkeladerige CF340-serie en is dankzij de robuuste TPE-buitenmantel ideaal voor kleine inbouwruimtes in kabelrupsen en lange rijwegen. 

CF211.030

Meetsysteemkabel nu ook voor SIEMENS SINAMICS V90 ...

...speciaal ontwikkeld voor droge omgevingen

De CF211 meetsysteemkabelserie is uitgebreid voor het SINAMICS V90 aandrijfsysteem. Robuustheid voor droge omgevingen is gegarandeerd dankzij de PVC-buitenmantel. De nieuwe chainflex CF211.030 is uit voorraad leverbaar per meter of aansluitklaar. 

CFROBOT8.PLUS

Een robotkabel met een torsiehoek tot wel
360°/m ...

... voor CAN-bus en Ethernet tot CAT7

De levensduur van de CFROBOT8.PLUS is verlengd dankzij de grotere torsiehoek van maximaal 360°/m en lost problemen in krappe inbouwruimtes op.

CF98.PLUS en CF99.PLUS

Een ongekende levensduurgarantie ...

... CF98.PLUS en CF99.PLUS gegarandeerd met 100.000.000 cycli

De nieuwe stuurstroomkabels CF98.PLUS en CF99.PLUS realiseren de langste levensduur met 100.000.000 cycli of een buigfactor van 3xd. 

CF280.UL.H401.07.04.D

Nieuwe hybride kabel CF280.UL.H401 ...

... uitgebreid voor het ctrlX DRIVE systeem van Bosch Rexroth

Geschikt voor aandrijvingen van de MS2N-serie van Bosch Rexroth, reduceert u de kosten met 50% en krijgt u de gebruikelijke levensduurgarantie. 

CF220.UL.H304

Nieuwe hybride kabel met PVC buitenmantel ...

... voor SINAMICS 210 aandrijvingen ...

Met de nieuwe PVC hybridekabel vullen wij de CF220.UL.H kabelserie aan en bieden zo nog meer variatie. Dankzij de hoogwaardige PVC-buitenmantel kunt u 15,3% kosten besparen.

CFSPECIAL.5XX met DNV

Speciale top drive kabeloplossingen ...

... nu met DNV-goedkeuring

Met de nieuwe DNV goedkeuring is de CFSPECIAL.5XX serie de perfecte oplossing voor offshore booreilanden.
The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.