Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Betrouwbaar ondanks vuil, trillingen en vocht

De omstandigheden in de landbouw zijn ruw en veranderlijk. Daarom is het nog belangrijker dat componenten betrouwbaar werken en bestand zijn tegen de dagelijkse omstandigheden. Onze technische producten kunnen precies dat: Ze zijn niet onder de indruk van trillingen, vocht en vuil omdat ze speciaal ontworpen zijn voor deze omstandigheden en gemaakt zijn van hoogwaardige motion plastics die ook geen smering nodig hebben.
Onderhoudsvrije kunststof lagers kunnen worden gebruikt in toepassingen met zware belasting zoals grondbewerkingsmachines of voorladers. drylin lineaire systemen kunnen monitoren in tractorcabines verstellen. Kabelrupsen en chainflex kabels zijn ideaal voor het leveren van veldspuitsystemen met energie en vloeistoffen. De toepassingsopties zijn veelzijdig.

Voordelen van igus producten:

  • Drooglopend en corrosiebestendig
  • Ongevoelig voor stof en vuil
  • UV- en weersbestendig
  • Hoge mechanische stabiliteit, zeer veerkrachtig
  • Trillingsdempend
  • Compensatie voor verkeerde uitlijningen en afbuigingen
  • Lange voorspelbare levensduur
  • Eenvoudige montage

Agrarische techniek voor ...

Cabine

Cabine voor tractorbestuurder met igus producten

 

Geschikte producten:
1

Spiegelverstelling: iglidur J glijlagers

2

Monitorafstelling: drylin W sledegeleiding

3

Verstelling van de rugleuning: drylin W lineaire geleidingen

4

Stuurkolom: iglidur G glijlagers

5

Besturingselementen: triflex 3D-kabelrups

6

Hydraulische klepaansluiting: igubal dubbele koppelingsgewricht

7

Verstelling van de rugleuning: drylin W lineaire geleidingen

8

Verstelling armleuning: drylin W lineaire geleidingen

9

Stoelafstelling: E2 kabelrups en chainflex kabels

Lees meer over bestuurderscabines in landbouwmachines

Succesvol in gebruik in de agri-industrie

Intensieve cultivator op het veld

Niet langer tijd verspillen met het smeren van lagers

igus werkt al sinds 2008 succesvol samen met Lemken. Diverse Lemken machines zijn uitgerust met igus glijlagers, waaronder de cultivator Karat 9. In de overbelastingselementen moesten de metalen lagerpunten die voorheen werden toegepast, tot wel één uur per dag worden gesmeerd om slijtage en corrosie te voorkomen. Door over te stappen op smeermiddelvrije polymeer lagers, bespaart de boer kostbare tijd. Daarnaast verhogen de vuilbestendigheid en de stabiliteit van de glijlagers de levensduur en de betrouwbaarheid.
Boomverplanter

Zware belasting tot wel 15 ton mogelijk

De iglidur G glijlagers, onderhoudsvrij, bestand tegen stof en aarde, worden gebruikt in scharnieren, borgsystemen en hydraulische cilinders van baal trimming machines van Optimal-Vertrieb Opitz. Ze vervangen de roodkoperen oplossingen, die in eigen huis werden geproduceerd en zowel een relatief grote installatieruimte nodig hadden als smeermiddelen die het milieu verontreinigden. De nieuwe polymeer lagers hebben geen smering nodig en zijn zonder problemen bestand tegen randbelastingen.
Toepassingsvoorbeelden in de landbouwsector

... en meer succesverhalen

Vuilbestendige sferische lagers in robots voor onkruidbestrijding, corrosievrije kabelgeleidingen van sproeirobots in kassen, torsiebestendige kabels in halfautomatische oogstsystemen ... ontdek meer over de succesvolle toepassing van onze motion plastics in deze en andere projecten.
Andere toepassingsvoorbeelden

Ervaar producten virtueel - op eigen gelegenheid of persoonlijk begeleid

Beursstand voor de landbouwsector

Hebt u de laatste show voor agrarische techniek gemist? Wij hebben de oplossing. Bezoek onze beursstand voor werktuigmachines in Keulen online. Of regel hier een virtuele rondleiding over de beursstand met ons.


▶ Beleef de beursstand nu virtueel

Virtuele vakbeursstand

Overige landbouwsectoren

Verticale landbouw

FDA-conforme en kosten-effectieve automatiseringssystemen voor binnenlandbouw
Ontdek nu

Intelligente landbouw

Flexibele low-cost robots voor geautomatiseerd zaaien, wieden, oogsten, etc.
Meer informatie

Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Shipping and consultation

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.