Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Nieuwe glijlagerproducten van igus

Onze iglidur glijlagers zijn probleemoplossers in een breed scala van industrieën. Waarom zijn wij altijd koploper met onze producten? Omdat we naar onze klanten luisteren, en hun eisen en uitdagingen onze drijvende kracht zijn voor innovaties en nog betere producten: duurzamer, stiller, betrouwbaarder, waarbij we altijd onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu in gedachten houden.

Hier willen wij onze nieuwe glijlagerproducten voorstellen, die erop gericht zijn u te helpen kosten te besparen en tegelijkertijd uw systeemkwaliteit te verhogen. Als u vragen heeft over onze nieuwe glijlagerproducten,
aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen.

Lagerpunten afgedicht en beschermd tegen vuil

iglidur® met geïntegreerde vilten afdichting

De SG03 glijlager vilten afdichting voorkomt het binnendringen van vuil en stof in het lagerpunt en beschermt het lager zelf en de as tegen slijtage en vroegtijdige schade. Het standaard productassortiment is nu beschikbaar voor diameters van 30, 40 en 50 mm.
Meer informatie

Elektrostatisch dissipatief met ESD-certificaat

iglidur F3 glijlager

Om gevoelige systemen en elektronische apparaten te beschermen tegen elektrostatische oplading is een betrouwbare ontlading via glijlagers belangrijk. Dat is precies wat iglidur F3 biedt naast de voorspelbare levensduur.
Meer informatie

Kosteneffectief en duurzaam

iglidur ECO P210

Het nieuwe, duurzame iglidur® ECO P210 materiaal bestaat uit regranulaat van het topmateriaal iglidur® P210, dat al vele jaren beproefd is. Dit beschermt hulpbronnen en dus het milieu.
Meer informatie

Bestaat bijna volledig (94%) uit hernieuwbare bronnen

iglidur N94 glijlagers hebben een gehalte aan hernieuwbare grondstoffen van 94%

94% van het nieuwe iglidur® N94 glijlagermateriaal is hernieuwbaar. Het materiaal biedt ook de klassieke iglidur voordelen. Het is geoptimaliseerd voor smeermiddelvrij droge werking en maakt een nauwkeurige berekening van de levensduur in glijlagertoepassingen mogelijk.
Meer informatie

Nieuwe tweecomponenten glijlagers voor zwaar gebruik voor grote hoeveelheden

iglidur® Q3E - Extreem robuust

De uitstekende tribologische eigenschappen van de iglidur® Q3 zijn ingebed in een zeer sterke mantel in dit iglidur® meercomponentenlager. Het resultaat is een lage slijtage gecombineerd met een nog hogere weerstand tegen mechanische belastingen.   
Meer informatie

iglidur® lagernaaf – vind eenvoudig glijlagers

Digitale samenvoeging van catalogus en speciale onderdelen

Niemand wil onnodige maatwerkproducten. De nieuwe iglidur® lagernaaf zorgt voor een revolutie op het gebied van online inkoop van glijlagers. U krijgt voor de door u verstrekte informatie een real-time overzicht van bestaande en gelijkaardige cataloguscomponenten en – indien nodig – directe prijzen voor uw op maat gemaakte producten.
Meer informatie

Duurloper voor de hoogste belastingen

igutex® TX3 – Extreem slijtvast

Landbouwmachines en bouwmachines vereisen een bijzonder lange levensduur en een hoge bedrijfszekerheid. igutex® TX3 is ontworpen om smeermiddelvrij te zijn. Het voorkomt machinestilstanden veroorzaakt door onvoldoende smering, waardoor de kosten worden verlaagd en het milieu wordt ontzien. 
Meer informatie

Online tool: iglidur Coating Designer

Coat de componenten afzonderlijk

Ontdek prijs en levertijd voor uw individuele coating in slechts drie stappen. Onze iglidur® coatingservice geeft u een configuratie met één druk op de knop.  
Meer informatie

100% veilig tegen vuil

iglidur® met geïntegreerde vilten afdichting

De geïntegreerde viltafdichting beschermt het lagerpunt tegen binnendringen van vuil. Ideaal voor 100% smeermiddelvrije lagerpunten in vuile omgevingen.
Meer informatieThe termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.