Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Kabelrupshaspel

Mobiele contactdoos voor 8/10kV middenspanningskabels

Schone energievoorziening voor schepen

De kabelrupshaspel van igus is een motoraangedreven, oprolbaar kabelrups-systeem dat is uitgerust met een speciale kabelrups met rol-inzetstukken die kunnen worden gebruikt om de contactdoos flexibel te positioneren binnen een bereik van maximaal 100 meter. Hierdoor kunnen meer schepen worden bevoorraad dan permanent geïnstalleerde systemen aankunnen.

Oplossingen voor walstroomvoorziening van igus, zoals de kabelrupshaspel, gebruiken generatoren om schepen van stroom te voorzien terwijl ze in de haven liggen, zodat er geen stroom op het schip hoeft te worden geproduceerd. Hiermee wordt het milieu en de gezondheid van de mensen in het havengebied duurzaam beschermd. Het aandrijven van een heel schip is een grote uitdaging. Naast de technische uitdagingen van het stroomvoorzieningssysteem (zoals de juiste spanning en frequentie), verandert ook de plek waar de kabels die van het schip komen moeten worden aangesloten van schip tot schip.
Stuur nu een vraag over een kabelrupshaspel
kabelrupshaspel
kabelrupshaspel
Verbeter techniek

Verbeter techniek

  • Verplaats de contactdoos trolley naar het aansluitpunt voor flexibele walstroomaansluiting
Verlaag kosten

Verlaag kosten

  • Lange levensduur van de kabel dankzij geleiding met een speciale kabelrups met rol-inzetstukken
Bewijs

Bewijs

  • Vlamboogbeveiliging dankzij een geteste contactdoos
Recycling

Duurzaamheid

  • Geen schadelijke uitstoot: walstroom in plaats van draaiende scheepsmotoren
  • Laat uw kabelrups aan het einde van zijn levenscyclus recyclen met het igus chainge recyclingprogramma. Het maakt daarbij niet uit wie de fabrikant is. U ontvangt een tegoedbon

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

Kabelrups webshop

Kabelrups webshop Een webshop met meer dan 100.000 producten voor horizontale vrijdragende, glijdende en verticaal hangende en staande toepassingen.

Kabelrups-configurator

Kabelrups-configurator Stel uw individuele kabelrups-systeem in slechts enkele stappen samen.

Kabelrups-recycling

Chainge programma voor kabelrupsen Laat kabelrupsen recyclen in plaats van ze weg te gooien.


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.