Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Onderhoudsvrij voor stille, continue werking van
in verkoopautomaten

De mogelijke toepassingen van geautomatiseerde machines zijn nog diverser geworden en met de toenemende mechanisatie kunnen nog veel meer innovaties worden verwacht. Verkoopautomaten bijvoorbeeld worden niet meer uitsluitend gebruikt om artikelen te verkopen, maar fungeren ook als advertentie-oppervlakken en kunnen gebruikersdata verzamelen voor bewakingsdoeleinden. Ze maken al lang deel uit van het dagelijkse leven en vallen in de meeste gevallen amper nog op. Vooral wanneer ze betrouwbaar en probleemloos werken. Lagers en tandwielen in betaalsystemen, schappen die uitgetrokken kunnen worden met lineaire geleidingen, elektrische lineaire systemen welke scanners of productdispensers bewegen, kabelrupsen die kabels voeren: van al deze componenten wordt verwacht dat ze voldoen aan hoge eisen, niet slechts met betrekking tot hun prestaties maar ook tot hun ontwerp en ze worden vaak 24 uur per dag gebruikt. Onze onderhoudsvrije, hoogwaardige polymeren zorgen ervoor dat verkoopautomaten, waarvan wordt verwacht dat ze autonoom werken, niet permanent afhankelijk zijn van ondersteuning in de vorm van onderhoud door ons mensen.

Voordelen van igus producten:

  • Onderhoudsvrij
  • Kosteneffectief
  • Bespaar installatieruimte en gewicht
  • Eenvoudige montage
  • Complete systemen of individuele componenten vanaf een batchgrootte van 1 stuks
  • Levensduurberekening
  • Stil- en trillingsarm

Automaten

Lineaire en glijlagertechnologie, kabelrupsen, tandwielen en tandwielkastoplossingen voor onderhoudsvrije, kosteneffectieve verkoopautomaten met lange levensduur.

Ontdek nu

Automatiseringsoplossingen in de horeca

Robot oplossingen, lagertechnologie en kabelrupsen voor een snelle, onderhoudsvrije en voordelige automatisering van diensten in restaurants en cafés.

Ontdek nu

Smeermiddelvrije, onderhoudsarme, duurzame
componenten in koffiemachines
Ontdek ze nu

Koffiemachine

nieuws 2022

Traploos uitbreidbare aandrijfas
 

Roestbestendige haakse tandwielkast met lichtgewicht behuizing

SCARA-robot met vier vrijheidsgraden
 

Al het 2022 nieuws zien? Hier vindt u het overzicht.

nieuws 2022

Gratis samples – als een doos, of individueel voor uw toepassing

Beoordeel zelf de kwaliteit van onze motion plastics

  • Bestel een gratis kunststof sample-box met onze belangrijkste producten en informatie over diverse toepassingen in verkoopautomaten.
  • Is de box niet specifiek genoeg? Dan zoeken we het juiste product voor u en sturen we u gratis een individueel sample.

Bestel nu

Geselecteerde motion plastics voor de verkoopautomaatsector

E2 micro kabelrups

E2 micro kabelrupsen

Voor de kleinste installatieruimtes

UL94-V2 (optioneel V0)

Stabiel, licht en stil

chainflex CF130.UL & CF140.UL stuurstroomkabels

chainflex CF130.UL & CF140.UL

PVC buitenmantel (CF140 afgeschermd)

Voor middelzware toepassingen

Vlamvertragend

drylin E lineaire robots

drylin E lineaire robots

Snelle assemblage

Gedefinieerde slaglengte

Alles uit één hand

drylin E elektrische lineaire as en lineaire aandrijving met motor

drylin E enkelvoudige gemotoriseerde assen

Eenvoudige installatie

Naderingsschakelaar gemonteerd met behulp van een T-sleuf

Alles uit één hand, kant-en-klaar geassembleerd en getest

drylin N compacte lineaire geleidingen

drylin N compacte lineaire geleidingen

Extreem lichtgewicht

Geringe installatiehoogte 6-12 mm

Talrijke slede-opties

drylin draadspindeltechniek met dryspin technologie

drylin draadspindeltechniek

Smeermiddel- en onderhoudsvrij

Stil- en trillingsarm

MediabestendigSuccesvol in gebruik in automatentechniek

Kleine RoboEatz keukengebied

Smerings- en onderhoudsvrije componenten voor de autonome robo-keuken

Gezond fastfood bereid en geserveerd door een kookrobot: voor hun autonome robo-keuken zochten de ontwerpers van de Canadese start-up RoboEatz naar componenten die geschikt zijn voor voedselverwerking en net zo kostenbesparend als ze duurzaam en onderhoudsarm zijn. Energietoevoersystemen, verschillende lagers en aandrijfcomponenten van igus zijn hier de perfecte oplossing...

sec°mat ijsverkoopautomaat

Duurzaam en onderhoudsarm: Apiro tandwieloverbrenging in een ijsverkoopautomaat

De sec°mat IC One, gemaakt door de in Bochum gevestigde Seco Manufaktur, maakt van het serveren van ijs en van het verkoopproces een evenement. De modulaire kinematica van de Apiro-robot garandeert niet alleen een duurzame en onderhoudsarme werking van de verkoopautomaat, maar ook dat speciale wow-effect voor de gebruikers ...

Diverse klantprojecten van verkoopautomaten

... andere succesverhalen

Rijd systemen en energievoorziening systemen in barrobots, lineaire robots in WC cassette schoonmaakmachines en geleidesystemen in koffiemachines: ontdek meer toepassingen van onze klanten in de verkoopmachineindustrie, waar onze motion plastics hun voordelen laat zien.

Ontdek nu

Getest in het testlab voor gebruik onder realistische omstandigheden

Alle producten worden getest op slijtage en belastbaarheid onder reële omstandigheden in het igus-testlaboratorium, het grootste in de industrie. De resultaten zijn opgenomen in onze tools voor het berekenen van de levensduur en bieden exacte voorspellingen voor de levensduur.

Op verzoek voert igus klantentests uit om het productgebruik onder specifieke maatwerkomstandigheden te verifiëren.


De enorme motion plastics sample box

Eenvoudig uitproberen: met de igus hoek, heeft u altijd de meest recente motion plastics die geschikt zijn voor uw specifieke sector bij de hand. 
 
Wij komen het display bij u bezorgen, zetten het op verzoek in elkaar en vullen de vakken met de producten van uw keuze. Of u kunt de igus corner zelf in elkaar zetten. Als permanente tentoonstelling of voor een bepaalde periode.

Bestel nu gratis

Wat zijn de belangrijkste regels voor fabrikanten van verkoopautomaten voor de voedselsector? Hoe kan installatieruimte worden bespaard met het ook op een groeiend productprogramma? De igus blog bevat interessante artikelen omtrent de techniek van verkoopautomaten.

Neem nu een kijkje!

Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Shipping and consultation

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.