Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)
Verbeter techniek en verlaag kosten
motion plastics voor de
glasindustrie
Nauwkeurigheid speelt een cruciale rol in de glasindustrie, omdat bij het het snijden en afwerken op maat om te voldoen aan de klantvereisten uiterst precies gewerkt moet worden. Bij het snijden van glas voor tafels, spiegels of deuren ontstaan er vaak scherpe randen. De randen worden behandeld in een slijp- en polijstproces om zo het risico op letsel te minimaliseren.
Van oppervlakte-, verbindings- en vormtechnologie of tijdens de handling: met onze kabelrups-systemen, chainflex kabels voor beweging en lagertechniek gemaakt van tribologisch geoptimaliseerde hoogwaardige polymeren, beschikken we altijd over de ideale oplossing voor uw individuele toepassing in de glasindustrie.  

Voordelen van igus producten:

Begin nu een project

Geselecteerde producten voor de glasindustrie

R2.1 kabelrups

E2.1 & R2.1 kabelrupsen

E2.1 programma beschikbaar als open en dichte versie
Meer over R2.1
Hybridekabel CF220.UL.H

Hybride servokabel CF220.UL.H

Bestand tegen olie en koelmiddelen, voor middelzware toepassingen
Meer over CF220.UL.H
chainflex CFBUS.LB.ETHERNET

Buskabel voor bewegende toepassingen

Ethernetkabel voor de hoogste snelheden
Meer informatie
drylin RJUM-01-ES

drylin R lineair glijlager

Vrij van externe smeermiddelen, stille werking, geen onderhoud
Ga naar bussen RJUM-01-ES
Rond stafmateriaal iglidur X

iglidur X halffabrikaat

Bestand tegen chemicaliën en hoge temperaturen tot 250°C
Meer informatie
drylin E lineaire robot

drylin E lineaire robots

Aandrijving met tandriem, aansluitklaar geconfectioneerd binnen 24 uur
Ga naar ruimte-lineaire robots

Voorspelbaar onderhoud met "smart plastics"

Intelligente kabelrupsen, kabels of glij- en lineaire lagers rapporteren de onderhoudsdatum tijdens bedrijf en integreren naadloos in uw processen.  Uw voordelen:
  • Verlaag onderhoudskosten
  • Elimineer ongeplande stilstandstijd
  • Verleng de levensduur
  • Verbeter de efficiëntie van apparatuur
  • Bespaar tijd – snellere detectie van de reden voor afwijkingen
Ontdek nu smart plastics

Getest in het testlab voor gebruik onder realistische omstandigheden

Alle producten worden onder realistische omstandigheden getest in het igus testlaboratorium, het grootste in de sector, voor wat betreft slijtage en levensduur. Dit maakt het mogelijk de levensduur van de producten nauwkeurig te bepalen.
 
Op verzoek voert igus klanttesten uit om het productgebruik onder maatwerkomstandigheden te testen.
Meer informatie over het igus testlaboratorium

Succesvol in gebruik door onze klanten

Grupo Turomas-Tecnocat glasverwerkingssysteem

Glasverwerking tegen lage kosten

Deze faciliteit – de enige ter wereld – maakt het mogelijk twaalf meter glas te verwerken en tegelijkertijd een hoge productiviteit te waarborgen. igus kabelrupsen maken een veilige energietoevoer mogelijk op verschillende plekken.
Lasergraveermachine, Cerion GmbH

Compacter, kosteneffectiever, en nog lichter qua gewicht

De draagbare lasergraveermachines van Cerion GmbH kan men vinden in winkels overal ter wereld. Bij het opnieuw ontwerpen van de machine was het mogelijk de grootte, prijs en het gewicht te reduceren, dankzij toepassing van de lineaire techniek componenten van igus.
Plant FAST/Z/25, Ernst Pennekamp GmbH & Co.

Hogere variabiliteit, lagere kosten

Deze toepassing, die op een robot lijkt, schuift de glasproducten die arriveren van de gieterij bij een temperatuur van ca. 500°C in een koeloven. Hier zorgt onze triflex kabelrups, die speciaal was ontwikkeld voor 3D-bewegingen, voor een zekere energietoevoer.

Meer informatie

Waarom chainflex?

De voordeligste kabel die werkt is de beste oplossing voor de klant.
Ontdek nu de voordelen


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.