Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

igusGO

Ontwerp smeermiddelvrije toepassingen in slechts enkele seconden

Ontdek het optimalisatiepotentieel voor duizenden objecten in slechts enkele seconden dankzij kunstmatige intelligentie

Ervaar een revolutionaire manier van het zoeken naar producten met igusGO; ons cloudplatform met kunstmatige intelligentie (AI). Maak simpelweg een foto van de bestaande toepassing en de omgeving ervan, en de igusGO-intelligentie laat u zien welke igus-producten u zullen helpen bij het ontwerpen van uw smeermiddelvrije toepassing. De app laat ook zien waar er meer potentieel is om de techniek van uw machine te verbeteren en tegelijkertijd zelfs de kosten te verlagen. U komt meer te weten over toepassingen die al op vergelijkbare machines en componenten zijn geoptimaliseerd en wordt direct naar de webshop geleid, waar u meer informatie kunt bekijken en direct bestellingen of vragen kunt doorgeven.

Ontdek het optimalisatiepotentieel met igusGO

Links naar de app stores en de webversie

igusGO op Google Play
igusGO in de App Store
igusGO webversie

Ontdek nu meer over onze nieuwe app igusGOHoe u igusGO heel gemakkelijk kunt gebruiken


1. Open de igusGO app of webversie
igusGO app

2. Maak een foto van de echte toepassing
Maak een foto van de toepassing met igusGO

3. Kies uit herkende suggesties
Selecteer igusGO suggestie van de toepassing

4. Blader door de motion plastics toepassingen
motion plastics toepassingen in igusGO

5. Zie gedetailleerde oplossing
Details van de toepassingen in igusGO

6. Koop onderdelen direct in de webshop
igusGO met directe link naar de webshop

U kunt deze gebruiksscenario’s - en vele andere - optimaliseren

Ontwerper van een fabrikant van landbouwmachines met igusGO

"Als ontwerper voor een fabrikant van landbouwmachines heb ik de kunstmatige intelligentie (AI) in het igusGO cloudplatform gebruikt om mijn machine onderhoudsvrij te maken. Ik wilde de kinematica van het asverstelmechanisme van een maaitractor verbeteren. Ik fotografeerde het product met mijn smartphone en uploadde de foto naar igusGO. De AI stelde een smeermiddelvrij lagerpunt voor om mijn machine te verbeteren en mijn kosten te verlagen. De app gaf me toegang tot applicaties die al waren geïmplementeerd en ik kon hem gebruiken om best practices te leren en toe te passen. igusGO stelde mij in staat om mijn product snel en eenvoudig te optimaliseren en kosten te verlagen zonder tijdrovend onderzoek en advies."

De igusGO AI identificeert momenteel meer dan 130 use cases (praktijktoepassingen) en er komen voortdurend nieuwe bij: bijv. 3D-printen, auto's, boten, kantoren, fietsen, vliegtuigen, instrumenten, keukenapparatuur, landbouw, meubels en robots. Elke use case kan sub-cases bevatten, zodat u het optimalisatiepotentieel voor ruim 450 use cases kunt weergeven.

Dat is nog niet alles: als u een nieuwe toepassing hebt, kunt u gewoon gebruikmaken van ons gratis advies. Stuur ons de foto van uw use case en wij nemen binnen 24 uur contact met u op en leggen u de optimalisatiemogelijkheden voor.

igusGO toepassingsvoorbeelden

Ontdek het optimalisatiepotentieel in de productie met igusGO
igusGO herkent ook een saxofoon en toont smeermiddelvrije oplossingen

Verdere kenmerken van igusGO


Taal selecteren in igusGO
App beschikbaar in het Duits en Engels
Afbeeldingen zoeken in igusGO met use cases en producten
Zoekresultaten voor afbeeldingen met gebruiksscenario's en producten

Uw voordelen van igusGO

Met igusGO® kunt u met speels gemak en binnen enkele seconden het optimalisatiepotentieel voor uw machines en toepassingen ontdekken. Er zijn meer dan 450 praktijkgevallen beschikbaar en er worden voortdurend nieuwe toegevoegd. Hierdoor kunt u uw technologie optimaliseren, kosten besparen en uw ecologische voetafdruk verkleinen:
Verbeter techniek

Verbeter techniek

  • Minder onderhoud aan machines en installaties
  • Ontdek binnen enkele seconden verbeteringspotentieel
  • Gebruik AI bij productontwikkeling en -optimalisatie
Verlaag kosten

Verlaag kosten

  • Bespaar tijd door advies en het zoeken naar de juiste oplossing voor de beweging te elimineren
  • Ontdek binnen enkele seconden het kostenbesparingspotentieel
  • Ga direct naar de webshop voor meer informatie of bestel direct
Duurzaamheid

Duurzaamheid

  • Helpt machines en systemen smeermiddelvrij te maken
  • Smeermiddelvrije oplossingen om gesmeerde aandrijfeenheden te vervangen

Links naar de app stores en de webversie

igusGO op Google Play
igusGO in de App Store
igusGO webversieThe termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.