Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Wat is low cost automatisering?

Industriële robots hebben hun prijs. De terugverdientijd (ROI) van robotsystemen is drie tot vier jaar. Maar voor kleine en middelgrote bedrijven die meer productvarianten willen produceren met kleine series, zijn de eisen heel anders. Het betreden van de wereld van automatisering wordt vaak als complex en tijdrovend beschouwd. Met Low Cost Automatisering willen we u het tegendeel bewijzen. Ons doel is om kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor iedereen toegankelijk te maken. Ontwikkeld en geproduceerd in Keulen voor de hele wereld. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door motion plastics.

lca-roi-afbeelding

Snelle ROI met Low Cost Automatisering

Of een automatiseringssysteem de moeite waard is, hangt niet alleen af van de aanschafkosten, maar ook van de kosten op lange termijn, bijvoorbeeld voor randapparatuur, aanpassingen aan bestaande machines en installatiekosten. Een cruciale factor is de vergelijking tussen een geautomatiseerde productielijn en een conventionele productie zonder robots.

De voordelen van automatisering en robotica:
  • Ondersteuning van werknemers: o.a. door fysieke ontlasting en verbeterde ergonomie
  • Flexibiliteit: individuele aanpassing aan productiesystemen en productieprocessen
  • Betrouwbaarheid: hoogwaardige technologische betrouwbaarheid en lage foutpercentages
  • Snelheid: grote ordervolumes verwerken tijdens piekperiodes

Automatiseringsoplossingen in de praktijk

... mogelijk door motion plastics

Van de automatische oogsthulp in de landbouw, tot slimme doseeroplossingen voor de handel, tot de etiketteerrobot voor de retail. Automatiseringsoplossingen worden in elke branche gebruikt.

Ontdek zelf wat er mogelijk is met kosteneffectieve robotoplossingen. 
Ga naar toepassingsvoorbeelden

lca-onderscheiding

igus robots


igus-robotbesturing-irc

igus robotbesturingssysteem en software

De igus Robot Control maakt een eenvoudig en intuïtief systeem voor robotbesturing en programmering mogelijk. Met het besturingssysteem kunnen verschillende igus kinematica worden aangestuurd. De gratis, licentievrije igus Robot Control software is geïntegreerd in het besturingssysteem en maakt zo gebruik van een uniform bedieningsconcept en consistente communicatiediensten voor veel componenten van een systeem. Uw voordeel: minder inspanning bij de projectplanning en snellere inbedrijfstelling.
Naar het Robot Control systeem

Opgericht in 1964

1964 - igus opgericht

Automatisering sinds 2012

Automatisering sinds 2012

Componenten

Begeleidde 10.000+ projecten

Testruimte voor klanten

45 testgebieden voor klanten

Wereldbol

Actief in 24 landen

Werknemer PICTOGRAM

50+ medewerkers

Low Cost Automatisering roadshow

Ervaar de igus robots live op locatie. Het Low Cost Automatiseringsteam toert door heel Europa met de roadshow!

Experts geven een live demonstratie van de robots en programmeren uw individuele toepassing. Laat u adviseren op uw eigen locatie en maak van de gelegenheid gebruik om specifieke vragen te stellen. Overtuig uzelf van de hoge kwaliteit van onze automatiseringsoplossingen.
Meer over de roadshow

Ondersteuning voor low cost automatisering

Heeft u hulp nodig bij de productkeuze of uw project? U kunt ons bereiken via deze kanalen:


Bespaar kosten met gebruikte robots

Wij bieden volledig functionele gebruikte robots aan, die hoogstwaarschijnlijk zijn gebruikt voor een toepassingstest in de testruimte van de klant. De onderdelen vertonen weinig tot geen tekenen van slijtage. 
Koop gebruikte robots

Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Shipping and consultation

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.