Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

17 t/m 21 april | Hal 6, stand E26 | Hal 17, stand E26

igus enjoyneering op de Hannover Messe van 2023

Ontketen uw technisch potentieel met gemak dankzij echte innovaties en digitale revoluties van igus

Onder het motto enjoyneering, presenteerden we dit jaar op de Hannover Messe echte innovaties en digitale revoluties, die het met gemak ontwikkelen en ontwerpen van machines en systemen mogelijk maken. Hier kunnen engineers en technici hun creativiteit en technische knowhow ontwikkelen en uitbreiden door motion plastics producten van igus uit te proberen en deze te gebruiken voor simulatie. Techniek verbeteren gemakkelijk gemaakt!
Lees nu meer over enjoyneering
Terugblik op de Hannover Messe 2023
Voor het eerst waren we vertegenwoordigd met een tweede stand in Hannover, en mengden we ons onder reuzen als Google en Microsoft op de digitale beurs. Hier presenteerden we toekomstgerichte en digitale tools die het professionele leven van ingenieurs en ontwikkelaars zullen veranderen: VR, AR, igusGo ... de benaderingen voor topresultaten zijn net zo kort als hun naam! igus enjoyneering® biedt u de nieuwste technologieën om uw concurrentiepositie op een speelse manier te versterken. U heeft ze van 17 t/m 21 april 2023 live kunnen meemaken op de Hannover Messe.
 
17 t/m 21 april 2023: hal 6, stand E26 & hal 17, stand E26

17 t/m 21 april 2023

Diverse innovaties en uitbreidingen

190 innovaties en uitbreidingen

motion plastics om in je handen te houden

motion plastics om in je handen te houden


Geselecteerde product-highlights

Conditiebewakingssysteem voor meerassige kabelrupsen

Conditiebewakingssysteem voor meerassige kabelrupsen

Een flexibele 3D kabelrups zoals de triflex R maakt het mogelijk om kabels veilig op de robot te geleiden. Om mogelijke kabelrupsbreuken tijdig te detecteren en ongeplande machinestoringen te voorkomen, heeft igus 's werelds eerste breukbewakingssysteem voor 3D-kabelrupsen ontwikkeld met i.Sense TR.B.
Duurloper voor de hoogste belastingen

Duurloper voor de hoogste belastingen

igutex TX3 is extreem slijtvast. Het vezelcomposietlager is bijzonder geschikt voor landbouw- en bouwmachines. Het is ontworpen voor smeermiddelvrij gebruik en sluit machinestilstanden als gevolg van onvoldoende smering praktisch uit.
Draagt veel, weegt weinig

Draagt veel, weegt weinig

readychain p-rack is het eerste 3D-geprinte rack voor kabelrupsen. Binnen 36 uur komen we met een oplossing die precies bij uw interface past. Geen ingewikkelde metaalbewerking meer, maar snel gefabriceerd en met aanzienlijk lichtere onderdelen. Het bespaarde gewicht maakt het hanteren veiliger en vereenvoudigt de montage.

Enkele van onze digitale highlights

Configurator voor geautomatiseerd lijmen en doseren

Kosteneffectieve totaaloplossingen: configurator voor geautomatiseerd lijmen en doseren

Onze nieuwe configurator van Low Cost Automatisering maakt het eenvoudig om de juiste componenten voor een lijmtoepassing samen te brengen. Complete oplossingen, korte terugverdientijd van 6 tot 9 maanden, gemakkelijke integratie en programmering, nauwkeurige materiaaltoepassing: alles onder controle.
Simulatie van montage- en engineeringprocessen in de virtuele wereld

Bespaar tijd, geld en zenuwen: simulatie van montage- en engineeringprocessen op de digitale tweeling

Je stapt niet zomaar eventjes op een booreiland. De planning van een installatie moet dus precies passen voordat de eerste schroef wordt losgedraaid. Aan de hand van praktijkgevallen laten we zien hoe engineering en simulatie reisafstanden, tijd en kosten besparen in de virtuele wereld. Het iguverse maakt het mogelijk.
Snelle inkoop van reserveonderdelen met AI

Machinestilstand? Snelle inkoop van reserveonderdelen met AI

Als het gaat om de aanschaf van reserveonderdelen, telt elke minuut. Kies de makkelijkste en snelste manier: maak een foto van uw applicatie met een smartphone of tablet en laat onze kunstmatige intelligentie in de cloud de rest doen. De AI analyseert uw foto's en selecteert het juiste reserveonderdeel uit honderdduizenden producten - in een recordtijd.

Uitreiking van de 11e manus award op de Hannover Messe

In 2023 werden opnieuw uitzonderlijke toepassingen van kunststoflagers geëerd als onderdeel van de manus-award op de Hannover Messe. Uit 480 aanmeldingen waren er 4 gelukkige winnaars, die verheugd waren met de onderscheiding met de gouden, zilveren, bronzen en groene manus. De prijsuitreiking vond plaats op 19 april op onze igus stand E26 in hal 6.

Uw alternatief voor het bezoeken van de vakbeurs

igus Remote Scout
igus Remote Scout
Voor alle mensen die de Hannover Messe zelf niet konden bezoeken, hebben we een geheel nieuwe, gratis service aangeboden: Remote Scout voor uw individueel advies! Ons team van ervaren experts presenteerde u graag de nieuwste producten en oplossingen tijdens een persoonlijke afspraak, live rechtstreeks vanaf onze twee beursstands.
Lees meer over de Remote Scout

igus nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuws meer van igus

Met onze gratis nieuwsbrief mist u geen enkel nieuws van igus over de Hannover Messe. Blijf altijd op de hoogte van ons bedrijf en onze motion plastics.  Ontdek als eerste nieuwe producten, interessante toepassingen, actuele laboratoriumrapporten en nog veel meer.
Ga naar de inschrijving voor de igus nieuwsbrief


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.