Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

igus enjoyneering ... ontketen uw technische kracht, kinderlijk eenvoudig

Engineers zijn vaak van nature nieuwsgierig en hebben een sterke drang om te ontdekken. Door te spelen en te experimenteren met nieuwe technologieën en ideeën ontstaan innovatieve oplossingen en producten. Dit creatieve proces helpt de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en opent nieuwe perspectieven in technologie en productie. Het is precies deze drang om te spelen en te experimenteren die we hebben gepromoot op de Hannover Messe van dit jaar, om de weg vrij te maken voor uitstekende prestaties in de sector - met igus enjoyneering ontketent u uw technische kracht spelenderwijs!

Ontdek fascinerende mogelijkheden met nieuwe technieken


Bij igus hebben ook wij veel geëxperimenteerd met nieuwe technieken en geprobeerd deze te gebruiken voor onze klanten en producten. Dit leidde tot onbekende deuren die opengingen en onvoorziene kansen. Het is fascinerend om te zien wat er door zulke digitale revoluties ineens mogelijk is:

"Als een avatar in de nog te filmen blockbuster "Industrial Avatar" van James Cameron - zo beschrijft een journalist haar ervaringen tijdens een preview van de iguverse, de digitale igus-wereld. Digitale wereld? Virtuele realiteit? Augmented reality? Zijn dat niet al die termen die u kent uit de techneutenwereld en waarvan u zich afvraagt of het niet een hype is die snel voorbij gaat?


Zo kunt u profiteren van onze enjoyneering-aanbiedingen

Bij al het experimenteren is het voor ons belangrijk om niet te verdwalen in de techniek, maar altijd de volgende vraag te beantwoorden: "Hoe profiteert u als klant?" Heel simpel: u kunt met speels gemak nieuwe machines ontwikkelen, nieuwe systemen ontwerpen en bestaande producten optimaliseren. Met vreugde en plezier aan het werk. In een samenwerkingsproces dat uw creativiteit en technische knowhow vergroot en u helpt het succes van uw werk te vergroten. Techniek verbeteren gemakkelijk gemaakt - dat is waar enjoyneering om draait! Ontdek nu enkele van onze hoogtepunten:
 
enjoyneering met iguverse, de industriële metaverse van igus

Industriële metaverse

​De iguverse is een wereldwijde VR-oplossing voor verkoop en engineering in de sector. Het zorgt voor een betere samenwerking en kan zo ontwikkelingen, configuraties, planning en training efficiënter maken.
Verbeter techniek, verlaag kosten dankzij enjoyneering & igusGO

Verbeter techniek, verlaag kosten in een ogenblik

Onze app igusGO gebruikt AI om igus-producten op foto's te herkennen en smeermiddelvrije oplossingen voor te stellen. Naast nuttige informatie ontvangt u ook een link naar de webshop, zodat u miskopen kunt voorkomen.
enjoyneering met augmented reality, reserveonderdelenservice iDentify & Chainge recyclingplatform

AR, reserveonderdelen en recycling

Visualiseer en plan nieuwe producten beter met AR. Identificeer eenvoudig bestaande producten en bestel deze opnieuw met onze herkenning van reserveonderdelen. Recycle oude producten nog gemakkelijker via ons Chainge recyclingplatform .
enjoyneering van automatisering en robotica dankzij RBTX & AnyApp

Marktplaats voor automatisering en robotica

RBTX is onze marktplaats voor Low Cost Robotica, die gebruikers en leveranciers met elkaar verbindt en tijd en geld bespaart. U kunt ook onze AnyApp gebruiken om robots van een groot aantal fabrikanten te programmeren met universele software.
enjoyneering met Low Cost Robotica & ReBeL

Betaalbare robotica

De ReBeL cobot is kosteneffectief, flexibel en ideaal voor samenwerkingstaken, bijvoorbeeld in de gastronomie, productie of montage. Het besturingssysteem kan geautomatiseerd of virtueel zijn.
enjoyneering met individuele speciale onderdelen & motion on demand

Individuele speciale onderdelen

motion on demand biedt u de beste oplossingen voor uw speciale onderdelen: "speediPrint" 3D-printservice met alle materialen en productieprocessen van igus, CNC-service voor gedraaide en gefreesde onderdelen en tolerantiecontroles.
enjoyneering met smart plastics voor Industry 4.0 & Internet of Things (IoT)

Industrie 4.0 & internet der dingen

Met onze smart plastics voor Industry 4.0 en het internet der dingen kunt u de bedrijfstijd van producten verlengen en systeemstoringen voorkomen. i.Sense wordt gebruikt voor conditiebewaking en i.Cee voor voorspellend onderhoud.
enjoyneering met online configuratoren & het kopla serviceplatform

Online configuratoren met platform

Met onze online configuratoren kunt u de levensduur en andere parameters van onze motion plastics berekenen. Dankzij het serviceplatform kopla kunt u nu op een snelle en goedkope manier uw eigen configuratoren op maat ontwikkelen.
enjoyneering met online consulten via Remote Scout

Online advies op beurzen

Met de Remote Scout bieden we u persoonlijk online advies of presentaties als alternatief voor een beursbezoek. Onze experts nemen u mee op onze beursstand - alsof u er zelf bij bent.

Ontdek ook onze echte innovaties

Naast de digitale revoluties boden we u tijdens de Hannover Messe ook heel wat echte innovaties. Geloof het of niet, 190 innovaties en uitbreidingen van het productassortiment die, dankzij igus enjoyneering, uw technische krachten spelenderwijs ontketenen. Ontdek nu onze producthoogtepunten en alle nieuwe producten van A tot Z.
Naar de product highlights en innovaties
Productinnovaties 2023 van A tot Z

Nieuwe digitale producten in 2023

Digitale nieuwe producten van igus in 2023 U kunt ook gemakkelijk een PDF-catalogus downloaden van onze nieuwe, digitale diensten en oplossingen.
Naar de digitale nieuwe producten catalogus

Al het nieuws 2023

Alle nieuwe igus producten in 2023 Ontdek al onze digitale en productinnovaties - als gedrukte versiepdf-bestand of interactieve catalogus
Naar de interactieve catalogus

Blijf altijd op de hoogte

E-mail nieuwsbrief van igus Blijf op de hoogte van igus, enjoyneering en onze motion plastics producten met onze gratis nieuwsbrief.
Registreer nu


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.