Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Augmented Reality

Sneller ontwerpproces

Augmented reality voor maximale transparantie en systeemveiligheid


Stel je voor: je bekijkt je ontwerp niet alleen op een scherm, maar het virtuele model in de realiteit. U kunt het echt doen met de AR-functie die igus zal integreren in het online toolplatform. Zo werkt het: U configureert het product, ontwerpt en test het AR-model. Het resultaat is meer transparantie en planningszekerheid en een sneller ontwerpproces. U kunt uw smartphone, tablet of databril gebruiken om virtuele modellen in de realiteit te bekijken. En u kunt verschillende modellen ontwerpen voor maximaal kijkgemak. Profiteer van snelle, kosteneffectieve haalbaarheidsstudies en controleer de productintegratie vooraf. Zo bespaart u tijd en kosten en herkent u mogelijke fouten nog voordat er een prototype is gemaakt - op het virtueel geprojecteerde model van de digitale tweeling.
igus augmented reality
Hoofdingenieur van een werktuigbouwkundig bedrijf met igusGO

Ron, senior engineer bij een werktuigbouwkundig bedrijf, plant momenteel een grotere vestiging. Om ervoor te zorgen dat de robot in de productieomgeving past en dat suboptimale ontwerpdetails in een vroeg stadium worden gedetecteerd en gecorrigeerd, test hij voor het eerst de augmented reality software van igus. Hij bekijkt de schaalgetrouwe 3D-systeemmodellen in de iguverse op zijn tablet en projecteert ze als virtueel model in de echte omgeving. In sommige gevallen helpen haalbaarheidsstudies hem om de beste gedetailleerde oplossing te vinden. Ron is enthousiast en ziet igus inside als een kijkje in de toekomst van systeemplanning, waar hij tijd en geld kan besparen.


Hoe u uw toepassing kunt plannen met igus augmented reality


igus augmented reality
igus augmented reality
igus augmented reality

Uw voordelen van augmented reality


Verbeter techniek

Verbeter techniek

  • Controleer het constructieontwerp als een virtueel model in de realiteit
  • Maximale transparantie en planningszekerheid
  • Sneller ontwerpproces
  • Controleer vooraf de productintegratie
  • Kosteneffectieve, tijdbesparende toegangspoort tot de wereld van Industrie 4.0
Verlaag kosten

Verlaag kosten

  • Snelle en meer kosteneffectieve haalbaarheidsstudies in plaats van gecompliceerde, tijdrovende CAD-visualisatie
  • Identificeer mogelijke fouten in een vroeg stadium om herbewerkingskosten tijdens de ontwikkeling te besparen
Duurzaamheid

Duurzaamheid

  • Er zijn minder fysieke prototypes nodig, dus minder afval en uitstoot

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.