Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Augmented Reality

Sneller ontwerpproces

Augmented reality voor maximale transparantie en systeemveiligheid


Stel je voor: je inspecteert je ontwerp niet alleen op het scherm, maar het virtuele model in werkelijkheid. Dit is mogelijk met de AR-functie die igus zal integreren in het online toolplatform. En zo werkt het: Configureer het product, roep het AR-model op en test het. Het resultaat: meer transparantie en planningsbetrouwbaarheid, sneller ontwerpproces. Gebruik je smartphone, tablet of smartbril om virtuele modellen in werkelijkheid te bekijken. En u kunt verschillende modellen ontwerpen voor maximaal kijkgemak. Profiteer van snelle, kosteneffectieve haalbaarheidsstudies en controleer de productintegratie vooraf. Dit bespaart u tijd en geld en stelt u in staat om potentiële fouten te herkennen nog voordat er een prototype is gemaakt - op het virtueel geprojecteerde model van de digitale tweeling.
igus augmented reality
Hoofdingenieur van een werktuigbouwkundig bedrijf met igusGO

Ron, senior engineer bij een werktuigbouwkundig bedrijf, plant momenteel een grotere vestiging. Om ervoor te zorgen dat de robot in de productieomgeving past en dat suboptimale ontwerpdetails in een vroeg stadium worden gedetecteerd en gecorrigeerd, test hij voor het eerst de augmented reality software van igus. Hij bekijkt de schaalgetrouwe 3D-systeemmodellen in de iguverse op zijn tablet en projecteert ze als virtueel model in de echte omgeving. In sommige gevallen helpen haalbaarheidsstudies hem om de beste gedetailleerde oplossing te vinden. Ron is enthousiast en ziet igus inside als een kijkje in de toekomst van systeemplanning, waar hij tijd en geld kan besparen.


Hoe u uw toepassing kunt plannen met igus augmented reality


igus augmented reality
igus augmented reality
igus augmented reality

Uw voordelen van augmented reality


Verbeter techniek

Verbeter techniek

  • Controleer het constructieontwerp als een virtueel model in de realiteit
  • Maximale transparantie en planningszekerheid
  • Sneller ontwerpproces
  • Controleer vooraf de productintegratie
  • Kosteneffectieve, tijdbesparende toegangspoort tot de wereld van Industrie 4.0
Verlaag kosten

Verlaag kosten

  • Snelle en meer kosteneffectieve haalbaarheidsstudies in plaats van gecompliceerde, tijdrovende CAD-visualisatie
  • Identificeer mogelijke fouten in een vroeg stadium om herbewerkingskosten tijdens de ontwikkeling te besparen
Duurzaamheid

Duurzaamheid

  • Er zijn minder fysieke prototypes nodig, dus minder afval en uitstoot


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.