Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

BE(NL)

Innovaties op het gebied van 3D-printen in 2023

One-for-all online tool voor 3D-printservice

Eenvoudig en snel printen van functionele componenten

Met de update van de 3D-printservice tool beschikken gebruikers nu over alle informatie die ze nodig hebben met betrekking tot prijs, maakbaarheid en levertijd, evenals materiaaleigenschappen, verwachte levensduur en afwerking van individuele componenten, eenvoudig in één tool. Ontdek nieuwe materialen en functies, evenals optimalisaties in nabewerking en afwerking.
Meer over de 3D-printservice

Levensduurcalculator voor maatwerkcomponenten

Bereken nu online de levensduur van componenten voor elk materiaal

De levensduurberekening die is geïntegreerd in de 3D-printservicetool maakt een zeer eenvoudige levensduurberekening mogelijk voor individuele componenten in glijdende toepassingen, gebaseerd op de resultaten van duizenden slijtagetesten van het igus-testlaboratorium per jaar. Klik gewoon op glijvlak en voer de parameters in. Van elk beschikbaar materiaal wordt de levensduur (in uren) weergegeven. Dit helpt de systeembetrouwbaarheid te vergroten en onnodige vroegtijdige vereisten voor vervangende onderdelen te voorkomen.
Ga naar de onlinetool

Hars 3D-printen met Digital Light Processing (DLP)

iglidur® i3000 3D-printhars met verhoogde stabiliteit voor slijtvaste onderdelen

Met iglidur® i3000 beschikt igus over 's werelds eerste hars die speciaal is ontwikkeld voor DLP 3D-printen van slijtvaste onderdelen en tandwielen. De mechanische specificaties zijn nu met 50% verbeterd, zodat de onderdelen van kunsthars, die in lagen worden uitgehard met UV-licht, worden gekenmerkt door fijne details en een substantiële levensduur. Verkrijgbaar als materiaal in de webshop en nu ook in de online 3D-printservice.
Meer over het DLP-proces en iglidur i3000

Lasersintermateriaal voor hoge-temperatuur toepassingen

iglidur® i230 PFAS-vrij lasersinterpoeder

De nieuwe iglidur® i230 is bestand tegen langdurige blootstelling aan temperaturen tot 110° Celsius. Bovendien is het materiaal 80% slijtvaster dan standaard PA12. Vergeleken met alle lasersintermaterialen van igus biedt iglidur i230 ook de hoogste buigsterkte. Het materiaal is verkrijgbaar in de webshop en kan binnen 5 tot 10 dagen besteld worden bij de 3D-printservice. Word nu beta-tester van iglidur i230 en vraag een sample aan.
Meer informatie over iglidur i230 in de materiaal-webshop

ESD-materiaal voor gevoelige elektronische componenten

iglidur® i9-ESD lasersinterpoeder met gemiddelde geleidbaarheid

Met zijn elektrische weerstand van 10tot 109 ohm is het lasersinterpoeder elektrostatisch dissipatief en vermindert het risico op ongewenste ontlaadstromen tussen gevoelige elektrische componenten. Dit maakt het ideaal voor toepassingen in de elektronica- en halfgeleiderindustrie. Het is als materiaal in de webshop en bij de 3D-printservice binnen vijf tot tien dagen verkrijgbaar.
Meer informatie over iglidur® i9-ESD in de materiaal-webshop

ESD-materiaal voor low cost lasersintersystemen

iglidur® i8-ESD SLS-poeder in een container van 2 kg

iglidur® i8-ESD is een elektrostatisch dissipatief SLS-materiaal voor duurzame, slijtvaste 3D-printcomponenten die kunnen worden verwerkt op alle SLS-systemen met en zonder CO2-laser. Het consistent zwarte poeder is nu ook verkrijgbaar in containers van 2 kg voor verwerking op low cost systemen. 
Meer informatie over iglidur i8-ESD in de materiaal-webshop

Voor meer productiviteit bij 3D-printen

iglidur® i150 tribofilament® op een spoel van 2 kg

Ons eenvoudig te verwerken allround filament iglidur® i150 is nu verkrijgbaar op een spoel van 2 kg. Spoelwisselingen zijn niet langer nodig bij het printen van bijzonder grote of meerdere componenten in één proces, hetgeen de productiviteit enorm verhoogde.
Meer informatie over iglidur i150 in de materiaal-webshop

Meer informatie over igus® 3D-printen

Additieve fabricage

Lees meer over 3D-printen met slijtvaste kunststoffen bij igus.

3D-printmaterialen

Ontdek onze andere slijtvaste kunststoffen voor industrieel gebruik.
igus testlaboratorium

Getest!

3D-printmaterialen van iglidur vergeleken met PLA, ABS en andere materialen en productieprocessen.

Industriebrochure

Ontvang informatie over alle oplossingen die igus® biedt voor additieve productie.


Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Shipping and consultation

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.