Mijn contactpersoon
Selecteer locatie

Na selectie van uw postcode, wijzen wij u het relevante personeel toe dat u meteen van dienst is.

Ontdek de slijtage vaste 3D-print innovaties virtueel

Een mijlpaal: intelligente 3D-geprinte onderdelen geven een waarschuwing in geval van slijtage of overbelasting
 
Speciale componenten die tot wel 50 maal duurzamer zijn en voldoen aan levensmiddelenstandaarden kunnen in 1 tot 3 dagen worden geleverd
 
Extreem stijf en sterk: nieuwe versterkte filamenten als multi-materiaal component of voor structurele componenten

 
Welkom bij de virtuele beurs voor 3D-printen van igus! Wij kijken er naar uit u kennis te laten maken met onze innovaties op het gebied van additieve productie met slijtvaste polymeren op een flexibele, persoonlijke en locatie-onafhankelijke wijze. Ontdek onze virtuele beursstand en ontmoet onze 3D-printexperts tijdens live presentaties en in de context van virtuele afspraken op de beurs. U zult intelligente slijtvaste componenten zien met geïntegreerde sensoren, elektrostatisch dissipatief lasersintering-materiaal, meerlaags printen en vele ander innovaties op het gebied van industrieel 3D-printen.

Een individuele rondleiding, exclusief voor u of uw bedrijf - u beslist wat u wilt zien en hoeveel tijd u heeft. Ik kijk er naar uit u welkom te heten op onze virtuele beurs.

Maak nu een afspraak

Nieuwe producten

Nieuwe 3D-printmaterialen, methoden en diensten

Intelligente 3D-geprinte slijtvaste componenten 3D-isense

Intelligente 3D-print componenten met sensoren

Geïntegreerde sensoren geven de noodzaak voor onderhoud aan en waarschuwen in geval van overbelasting. Wordt een beta-tester en wordt de eerste die profiteert van voorspellend onderhoud met slijtvaste speciale componenten.

Vezelversterkt filament igumid P150

Vezelversterkt 3D-printfilament

De vezelversterkte materialen werken voor het multi-materiaal printen samen met slijtvaste filamenten en voor structurele componenten

iglidur I6 SLS materiaal voor contact met levensmiddelen

3D-printen voedselveilig lasersinteren FDA

Het abrasiebestendige lasersinter kunststof iglidur I6 heeft levensmiddelenconformiteit volgens FDA en de EU-regelgeving 10/2011. Verzendklaar in één tot drie dagen met de 3D printservice.

iglidur I8-ESD elektrostatisch dissipatief

3D-geprinte onderdelen vervaardigd uit ESD-materiaal

Zwart lasersinter-materiaal voor de snelle productie van elektrostatisch dissipatieve componenten. Zelfsmerend en geschikt voor de ATEX-certificering van apparaten voor explosiegevaarlijke zones. Verzendklaar in vier dagen met de 3D-printservice.

iglidur I190 - abrasieresistent, hittebestendig en structureel stabiel

iglidur I190 abrasiebestendig filament

Het nieuwe all-rounder filament met verbeterde eigenschappen voor de snelle productie van slijtvaste componenten.

Meer nieuws omtrent 3D-printen 2021

3D print nieuws

Meer informatie over onze nieuwe materialen, diensten en hulpmiddelen


Innovaties voor het 3D-printerontwerp

► Ontdek onze zelfsmerende oplossingen voor het 3D-printerontwerp

Nieuwe draadmaten in het dryspin steile schroefdraad productprogramma

Spindelmoeren en draadspindels voor het ontwerp van 3D-printers

dryspin draadspindeltechniek -  het smeermiddelvrij alternatief voor kogelspindels. Voor de nieuwe draadmaten 6.35x2.54 LH, 12.7x12.7 alsmede 10x3, 16x10, 20x5 en 5x10, biedt dryspin nu de bijpassende steile schroefdraad en steile spindelmoeren.

Nieuw gewicht reduceert drylin W econ railprofielen

Lineaire rails voor het 3D-printerontwerp

Lineaire rails gemaakt van aluminium met een helder geanodiseerde laag (CA= clear anodised) zijn nu beschikbaar voor de drylin W profielgeleidingen 10, 16 en 20 met ronde vorm. De nieuwe rails zijn 15% voordeliger dan de hard geanodiseerde uitvoering en 66% lichter dankzij de toepassing van aluminium in plaats van staal.

Nieuwe, verbeterde standaard - kabelrupsen van de E2.1 serie

Kabelrups kabelgeleiding ontwerp 3D-printer

Meer installatieruimte, gemakkelijker vullen en assembleren en een langere levensduur zijn de voordelen van de serie E2.1. De kabelrups valt op vanwege het extreem snel vullen vanaf de zijkant of de bovenkant langs de binnen- of buitenradius, gebruik makend van een kabelrups-opener of schroevendraaier.  

igus najaarsnieuws voor compacte presentatie van 3D-printen

In deze presentatie laat Tom Krause, hoofd van additieve productie bij igus, de laatste innovaties zien op het gebied van 3D-printen met slijtvaste polymeren. Ontdek meer over 3D isense - 3D-geprinte componenten met geïntegreerde sensoren die kunnen helpen overbelasting en schade als gevolg van slijtage te voorkomen en de , zonder welke dit niet mogelijk zou zijn. Een andere belangrijke innovatie voor 2-componenten 3D-printen is ons nieuwe vezelversterkte materiaal igumid P150, dat ons in staat stelt om lichte, extreem stabiele en tegelijk slijtvaste onderdelen te printen. Bekijk hoe Tom zelfsmerende componenten presenteert die voldoen aan de voedsel standaarden en die in slechts één dag geproduceerd kunnen worden middels de laser-sintering procedure en ontdek meer over onze en de nieuwe aanpassing opties die worden geboden door onze online 3D-printservice.


Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Shipping and consultation

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h