Verander van taal :
Bij de verwerking van worst-, vis- en vleesproducten worden lageronderdelen die bijvoorbeeld in snijmachines of in de transportbandtechnologie worden gebruikt, geconfronteerd met hoge eisen die voortvloeien uit de hygiënevereisten in de levensmiddelentechnologie en de toenemende verwachtingen van de prestaties van de systemen. Absolute smerings- en onderhoudsvrijheid, een lange levensduur bij continu gebruik, chemische weerstand en een lage vochtopname zijn slechts enkele voorbeelden van de hoge industrienormen.
Aan de hand van het voorbeeld van een snijmachine met een snel afvoersysteem van Treif Maschinenbau GmbH tonen we hieronder de centrale secties van dergelijke systemen en het gebruik van onze polymeeropslagtechnologie in de werkprocessen. Vooral de volgende stations moeten hier worden genoemd:

In deze snijlijn voor worst, ham en kaas helpt de FDA-conforme e-keten® om te voldoen aan de strenge veiligheids- en hygiënevereisten.
Ga naar gebruikersrapport
In deze machine worden de worsten eerst binnenin gefixeerd, dan uitgespreid en ten slotte aan de onderkant gescheiden.
Ga naar gebruikersrapport
Deze productiemachine plet plakjes vlees als een bot. De voorheen gebruikte gevoelige naaldlagers werden vervangen door hygiënische en robuuste iglidur® glijlagers.
Ga naar gebruikersrapport
Met maximaal zes vingers en in sommige gevallen meer dan 100 gewrichten wordt de grijper gebruikt voor het verpakken van onder andere worst en kaas. iglidur® G lagers zorgen voor een permanent soepele beweging.
Ga naar gebruikersrapport
Customer Service:
Telefonisch: Maandag tot vrijdag 8.00 - 17.00
LiveChat: Maandag tot vrijdag 8.00 - 17.00
Whatsapp: Maandag tot vrijdag 8.00 - 17.00
Plan een afspraak
Plan een afspraak met een expert